Novi Sad
25.04.2012.
06:37 > 07:23
Potpisan je ugovor o saradnji između Srpskog narodnog pozorišta i Muzičkog bijenala Zagreb i kao rezultat te saradnje najavljuju se zajedničke predstave.
  • Y

    25.04.2012 07:39
    Dopuna informacije
    Saradnju između SNP-a i Muzičkog Bijenala iz Zagreba čini koprodukcija DVE jednočinke: "Poslednji ljetni cvijet" (prema istoimenom dramskom delu Luka Paljetka; kompozitor, dirigent i reditelj Zoran Juranić") i "Balkanski špijun i duge priče" (prema drami Dušana Kovačevića "Balkanski špijun", kompozitorke Jasmine Mitrušić Đertić: libreto i režija Branislav Jatić), koje će premijerno biti izvedene iste večeri poslednje nedelje marta 2013. u Novom Sadu, i 8. aprila u HNK Zagreb, u okviru programa Bijenala. Verovatno je i gostovanje SNP-a sa ovim predstavama i na Rijeci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna